Administratie uitbesteden

Voor organisaties wordt het uitbesteden van bedrijfsprocessen vanuit kostentechnische overwegingen steeds belangrijker. Door bijvoorbeeld toenemende internationalisering en concurrentie zijn kostenbesparingen en stroomlijning van processen essentieel.

Veel administratieve backoffice werkzaamheden komen in aanmerking voor outsourcing. DDC helpt u bij het uitbesteden van deze ondersteunende processen. Dit noemen we ook wel Business Process Outsourcing (BPO).

Syntrus Achmea logo

Piekbelasting is nu opgelost in SLA's met de externe partner. Al het papier is de deur uit. Foutafhandeling is geautomatiseerd. Prioritering wordt op voorhand bepaald en is er onmiddellijk inzicht in het werkaanbod. De kwaliteit van de verwerking in de backoffice is verhoogd.

– Traffic Manager, Syntrus Achmea

Enkele voorbeelden van onze BPO-oplossingen:

Financiële administratie

Uw financiële administratie is een essentieel onderdeel van uw backoffice. Een goed gestroomlijnd financieel administratie proces is essentieel om grip te houden op uw financiële situatie en uitermate belangrijk bij het maken van beslissingen en het uitstippelen van een juiste koers voor de toekomst.

Of het nu gaat om het uitbesteden van uw gehele financiële administratie, uw crediteurenadministratie, personeelsadministratie, of ondersteuning van uw financiële administratie, wij kunnen u hierbij helpen.

We adviseren u graag over de mogelijkheden.

Personeelsadministratie

Ook de personeelsadministratie is een documentintensief proces. Contracten, beoordelingen, loonbelastingverklaringen, et cetera. De dossiers worden iedere dag dikker.

In veel gevallen is de salarisadministratie uitbesteed aan een gespecialiseerd bedrijf, maar de achterliggende fysieke documenten krijgen minder aandacht. Toch worden de eisen vanuit bijvoorbeeld juridische en fiscale hoek steeds strenger. Wij kunnen u helpen met het digitaliseren van uw personeelsadministratie, met inachtneming van vertrouwelijkheid.

We adviseren u graag over de mogelijkheden.

Salarisadministratie

Het bijhouden en verzorgen van uw loonadministratie of salarisadministratie is vaak een arbeidsintensief proces. Door uw salarisadministratie uit te besteden bent u verzekerd van een correcte en tijdige verloning van uw medewerkers, zonder veranderingen in de wet en regelgeving intensief te hoeven volgen.

Uw personeel blijft op uw eigen loonlijst maar wij nemen de volledige salarisadministratie en afhandeling op ons. U hoeft ons alleen nog maar de mutaties aan te leveren, en u ontvangt de salarisstroken, journaalposten, SEPA betaalbestand en de betaal rapportages van ons terug.

Zo bent u altijd verzekert van een vertrouwelijke en correcte verwerking van uw loonadministratie.

We adviseren u graag over de mogelijkheden.

Postkamer

Een goede afhandeling van binnenkomende post legt aanzienlijk beslag op uw medewerkers en dure kantoorruimte. Denk bijvoorbeeld aan uw klantenservice, het secretariaat of de postkamer die de binnenkomende respons verzamelt, administreert en verspreidt binnen uw organisatie.

We kunnen dit proces aanzienlijk efficiënter en effectiever uitvoeren. Door onze Multichannel respons afhandeling oplossing kunnen we elk klantcontact voor u opvangen en op een gestructureerde manier binnen uw organisatie uitzetten. Of het nu gaat om chat, e-mail, telefonisch of gewoon post.

We adviseren u graag over de mogelijkheden.

Archivering

Voor iedere organisatie die veel met papier werkt is de backlog, oftewel het bestaande archief, een aandachtspunt. Het kent veel beperkingen en een hoge overhead. Documentbeheer is daarom eenvoudiger en goedkoper als wordt omgeschakeld op digitale archivering.

We kunnen samen met u in kaart brengen welke archiefdocumenten op welke wijze en voor hoe lang moeten worden opgeslagen. En hoe deze het beste kunnen worden ontsloten. Voor iedere unieke situatie hebben wij een passende oplossing.

We verzorgen het complete digitaliseringstraject:

Met behulp van een door ons zelf ontwikkelde applicatie kunnen wij tevens de publicatie van uw digitale archief verzorgen.

Klik hier voor meer informatie over het scannen van archieven.

Neem contact met ons op