Uw Backoffice uitbesteden

Wilt u uw bedrijf laten groeien, maar de risico‘s beperken? Dan is outsourcing een verantwoorde keuze.

Uw Backoffice vertegenwoordigt een reeks processen die nodig zijn ter ondersteuning van de algemene bedrijfsvoering. Deze activiteiten bepalen deels de kostprijs, hebben invloed op de beleving van uw klanten en uiteindelijk dus het eindresultaat. Als deze processen niet met uw organisatie mee kunnen groeien, geoptimaliseerd worden of de nodige aandacht missen, kan dit een nadelig effect hebben op uw kernactiviteiten.

U kunt ons zien als een verlengstuk van uw organisatie, geheel flexibel in te zetten, tegen scherpe tarieven. Hierdoor ondervindt u niet alleen de voordelen van schaalbaarheid, maar tegelijkertijd bespaart u op uw overhead kosten, wat de kostprijs verlaagd en uiteindelijk uw concurrentiepositie verbeterd.

Syntrus Achmea logo

Piekbelasting is nu opgelost in SLA's met de externe partner. Al het papier is de deur uit. Foutafhandeling is geautomatiseerd. Prioritering wordt op voorhand bepaald en is er onmiddellijk inzicht in het werkaanbod. De kwaliteit van de verwerking in de backoffice is verhoogd.

– Traffic Manager, Syntrus Achmea

Enkele voorbeelden van backoffice uitbesteding zijn bijvoorbeeld (maar zeker niet beperkt tot):

DDC OS Europe logo

Wij begrijpen dat iedere bedrijf en ieder bedrijfsproces uniek is. Daarom bieden we een geheel op maat gemaakte oplossing voor uw bedrijf.

We adviseren u graag over de mogelijkheden van backoffice uitbesteden.

– Thomas Daling, Commercial Manager

Neem contact met ons op

BACKOFFICE PROCESSEN UITBESTEDEN

Is uw bedrijf ook “te groot voor een servet en te klein voor een tafellaken“? Bent u nog niet bereidt, of in de gelegenheid om verder te investeren in uw backoffice, maar wilt u uw bedrijf wel verder door laten groeien? Dan kunt u er ook voor kiezen om uw gehele backoffice bij ons uit te besteden.

Of er nu sprake is van een bestaand proces overnemen, of het opzetten van een geheel nieuw backoffice proces, wij kunnen u helpen. Wij bieden een geheel flexibele oplossing, waarbij we uw organisatie ondersteunen bij al uw backoffice taken.

Terwijl u profiteert van onze jarenlange ervaring in het outsourcen en optimaliseren van bedrijfsprocessen, onze technische oplossingen en onze grote verscheidenheid aan medewerkers, optimaliseren wij continu uw processen. Zodat uw klanten en uw kernactiviteiten hier uiteindelijk van profiteren en uw organisatie kan blijven groeien.

Onze toegevoegde waarde:

We adviseren u graag over de mogelijkheden van backoffice uitbesteden.

ONDERSTEUNING BIJ UW BACKOFFICE PROCESSEN

Als uw backoffice processen uitbreiding en/of investeringen vereisen, die u - nog niet - kunt of bereidt bent te maken, dan is het een mogelijkheid om uw backoffice processen door ons te laten ondersteunen. Wij bieden deze ondersteuning bij tal van administratieve processen. Onze oplossing combineert een jaren lange ervaring in het uitbesteden van bedrijfsprocessen (BPO) met een wereldwijd netwerk. Hierdoor kunnen wij altijd een passende oplossing voor u bieden.

Of het nu structurele ondersteuning betreft of enkel bij piek belasting, wij hebben altijd een passende oplossing op maat voor u.

We adviseren u graag over de mogelijkheden van backoffice uitbesteden.

Neem contact met ons op