Financiële dienstverlening

De impact van verschillende ontwikkelingen en nieuwe regelgeving in de financiële dienstverlening maakt het voor veel bedrijven in deze sector lastiger om een sterke concurrentiepositie te behouden.

Wet Financiële Dienstverlening

Tot deze ontwikkelingen behoren onder meer de verschillende gevolgen die de Wet Financiële Dienstverlening met zich meebrengt. Door deze toenemende administratieve lastendruk nemen uw overheadkosten verder toe.

Concurrentiepositie

Om uw concurrentiepositie te verbeteren is het voor u noodzakelijk overhead kosten te verlagen. Overhead kosten die onder andere gemaakt worden in uw backoffice. Meer efficiency in uw backofficeprocessen is een goede manier om kostenbesparingen te realiseren. De vaste kosten van verschillende bedrijfsprocessen kunnen gedeeltelijk worden omgezet naar variabele kosten. Zo worden uw klantkosten gereduceerd en verbeterd uw concurrentiepositie.

Onze oplossing

Meer efficiëntie in uw backoffice wordt bereikt door het geheel of gedeeltelijk uitbesteden van ondersteunende processen. Wij bieden een hybride oplossing met onze onshore, nearshore en offshore vestigingen, waardoor we altijd een juiste oplossing voor uw organisatie kunnen bieden. Voor administratieve processen zoals bijvoorbeeld relatiebeheer, personeelsadministratie, financieel archiefbeheer of het opvangen en registreren van inkomende poststukken kunnen wij uw organisatie ondersteunen.

Neem contact met ons op