Ontwikkelen van een online formulier of digitale enquête

Webformulieren

Webformulieren leveren een waardevolle bijdrage aan uw marketingcampagnes en aftersales dienstverlening. Het is dan ook logisch dat ze steeds vaker worden ingezet naast — of ter vervanging van — traditionele fysieke formulieren. Enkele voorbeelden van formulieren die ook online ingezet kunnen worden:

Online enquêtes

Ook vragenlijsten en enquêtes lenen zich uitstekend voor gebruik op internet. U kunt ze online inzetten voor alle mogelijke onderzoeken en evaluaties. Denk hierbij aan:

Van papier naar digitaal

We helpen u om uw papieren workflow te vervangen door een digitaal proces. Of om hierop een optimale aanvulling te realiseren.

Alle soorten formulieren en vragenlijsten vertalen we voordelig naar een representatieve online variant. Het ontwikkelen van deze webformulieren heeft een hoge return on investment:

Multichannel campagnes, één leverancier

Synergie tussen papier en digitaal is de kracht van onze dienstverlening. We kunnen al uw respons probleemloos verwerken. Of deze nu afkomstig is van een online formulier, een papieren formulier of beide.

Zo is het niet meer nodig om met meerdere leveranciers te werken. Wij leveren een unieke alles-in-één oplossing. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over het onderling afstemmen van verschillende kanalen. Consistente data én een consequente ervaring voor uw klanten zijn op deze manier gewaarborgd.

Ontwikkelen van een formulier of vragenlijst

We dragen zorg voor alle aspecten:

We bouwen een online formulier op maat. Hierbij zorgen we ervoor dat het webformulier of de vragenlijst perfect aansluit op uw huisstijl. Bovendien implementeren we de nieuwste internettechnieken voor een optimale gebruikservaring. En het veilig versturen en opslaan van alle gegevens.

Tenslotte zorgen we voor compatibiliteit met alle moderne browsers, besturingssystemen en apparaten. Zo weet u zeker dat iedereen gebruik kan maken van het online formulier of de online enquête.

Neem contact met ons op