DDC Europe & Didoc: een succesvolle combinatie

Begin 2013 is Didoc Data Services onderdeel geworden van DDC Europe. Didoc is gevestigd in Zoetermeer en levert maatwerkoplossingen voor uitbesteding van informatie- en communicatieprocessen.

Sinds haar oprichting in 1996 heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot toonaangevend specialist in het inrichten, uitvoeren, beheren en verbeteren van deze processen binnen uiteenlopende sectoren.

Didoc kan zowel volledige trajecten als afzonderlijke activiteiten met betrekking tot direct marketing, klantenservice, administratie en onderzoek overnemen. Bijvoorbeeld:

Didoc helpt haar klanten zo om informatiestromen in goede banen te leiden. En tegelijkertijd kostenefficiëntie en flexibiliteit te vergroten.

De multidisciplinaire kennis en ervaring van Didoc is een waardevolle aanvulling op ons huidige dienstenpakket. Door de bundeling van krachten kunnen we onze bestaande en nieuwe klanten nog beter van dienst zijn.

Thomas Daling, Commercial Manager: "Deze uitbreiding past goed binnen de ambities van DDC Europe om steeds te zoeken naar innovatiemogelijkheden en in te spelen op de veranderde markt."

"Daarbij sluiten de specialisaties van beide bedrijven exact op elkaar aan. De drie pijlers zijn het digitaliseren van documenten, het verwerken van gegevens en het beschikbaar stellen van informatie. Het is dan ook de verwachting van DDC Europe dat met deze overname haar expertise, capaciteit en flexibiliteit verder wordt vergroot."

Neem contact met ons op